expo Glue Amsterdam

expo Glue  Amsterdam, Connected by Design 2024


SOCIAL LABEL VIERDE DE SPELENDE MENS

Playfulness of human beings

Het startpunt van een feestelijk jaar is gegeven in het Isola District in Milaan met een nieuwe design product wat het verhaal van de bijzondere reis van de initiatiefnemers en community vertelt. Daarna volgde de feestelijke makershow in het Social label Lab, Werkwarenhuis in Den Bosch. En in het najaar staan diverse design events op het programma waaronder GLUE in Amsterdam.

Social label viert haar 10 jarig bestaan in de StadsSalon, Amsterdam

Op uitnodiging van GLUE Amsterdam presenteren we de Social label collectie & community van de afgelopen 10 jaar. Voor een positieve mindset en inclusieve samenleving via de kracht van communicatie en design met betekenis. We tonen de gehele sociaal duurzame designcollectie met een speciaal nieuw product, Social label HART.

 

——

COLLECTIE & COMMUNITY

Social label x diverse designers sinds 2014

Ilse Crawford & Oscar Peña, Piet Hein Eek, Dick van Hoff, Marc Mulders, Edwin Vollebergh/ Studio Boot, Borre Akkersdijk/ ByBorre , Kiki van Eijk, Kranen/Gille, Joost van Bleiswijk, Studio Rens, Haiko Meijer / Onix, Roderick Vos, Edward van Vliet, Rianne Makkink / Studio Makkink & Bey, Brigit Vermeulen, Jana Slegers, Kelly Vanneste, Iris Toonen, Mijke Pol, Franziska Angel,  Ineke Hans, Simone Kramer (C-mone) en Petra Janssen (Studio Boot), studenten, studios en werkplaatsen i.s.m. zorg-, onderwijs- en re-integratie instellingen.

 

——

We zijn er trots op dat we te gast zijn op deze prachtige locatie, de StadsSalon van Tracy Metz en Baptist Brayé. StadsSalon is gevestigd in een 17e-eeuws gebouw met 19e-eeuwse elegantie in hartje Amsterdam.

 

Petra is mede initiatiefnemer van de Social label foundation . Daarnaast is studio Boot verantwoordelijk voor de grafische en ruimetijke vormgeving.

Daarnaast heeft Edwin in  2014 het verhalend servies gemaakt voor en met de makers van Cello Zorg en Reinier van Arkel. Petra heeft in 2024 zelf de jubileum doek ontworpen.

fotografie Rene van der Hulst en Petra Janssen Studio Boot