Algemene beschouwingen

Nieuwe Bosche school

 

Na al twee succesvolle edities hebben dit jaar met de Nieuwe Bosche School weer de algemene beschouwingen opgepakt.

 

Uit de selectie kiest de jury op woensdag 22 november de winnaar van de juryprijs, op diezelfde dag kiest iedereen die wil zijn favoriete poster via https://algemenebeschouwingen.eu/

 

De volledige selectie wordt van woensdag 22 november tot en met zondag 3 december tentoongesteld in het Werkwarenhuis, Den Bosch. In Breda worden van 14 t/m 23 november opstellingen met de posterselectie geplaatst bij Avans en De Rooi Pannen Seelig-Noord en in Den Haag is de selectie te zien bij Amare aan het Spuiplein en in Café Dudok.

 

 

Op zondag 26 november wordt om 15.00u de juryprijs en publieksrijs uitgereikt in het Werkwarenhuis. Wees erbij!
Blijf via Instagram (@algemenebeschouwingen) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hopen je te zien op zondag 26 november, bij het Werkwarenhuis in Den Bosch.

 

inzending van Edwin voor de Algemene beschouwingen 2023

 


 

 

Algemene Beschouwingen is een project van Nieuwe Bossche School en Graphic Matters. Het wordt ondersteund door Stichting Antishit en gemeente ‘s-Hertogenbosch.

 

 

De Nieuwe Bossche school is een collectief van vier grafisch ontwerperstudio’s uit ’s-Hertogenbosch. Naar aanleiding van een uitnodiging voor een groepsexpositie door Grafisch Atelier Den Bosch besloten zij de krachten te bundelen om de poster springlevend te houden. Het collectief bestaat uit: ATTAK, Autograph, Studio Boot en Studio Turbo.

 

 

https://algemenebeschouwingen.eu
https://graphicmatters.nl
https://werkwarenhuis.nl
https://www.amare.nl/nl
https://dudok.nl/den-haag/


IN DE MEDIA

Dutch Design Daily

 

 

 


 

expo Breda

foto: Edwin Wiekens – Graphic Matters