BOOT TIJDENS DDW

in Eindhoven


Social label socio economics

Loop tijdens de DDW gerust eens binnen in de tijdelijke werkplaats en conceptstore van Social Label in het gebouw van Piet Hein Eek. Maak een praatje met de makers en bewonder de unieke producten HOUT van Piet Hein Eek. Ook is dan het eerste prototypen van VAAS, een cocreatie van ontwerper Roderick Vos met werkplaats Artenzo en keramiektalent Oswin te zien.

Social label is meer dan het maken van zinvolle aantrekkelijke producten door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen werken we aan ‘de nieuwe werkplaats’, een aansprekende omgeving waarin zorg, werk, participatie en kunst samensmelten. Initiatiefnemers zijn Studio Boot, C-Mone, Amarant.

oud-studenten van de Design Academy bij Piet Hein Eek
Op de 3e verdieping hebben we een expositie ingericht met het werk van elf getalenteerde oud-studenten van de Design Academy. Deze succesvolle studenten hebben we opgeleid tijdens onze jaren als docent aan de beroemde school. Kom kijken naar misschien wel  het sterkste wat de academy de afgelopen periode heeft voortgebracht. Anieke Branderhorst, Tim Enthoven, Ruben Esser, Simon Heijdens, Timon van der Hijden, Esther Janssen, Gijs Kast, Laurens Manders, Nynke Tynagel, Corine Vermeulen en Jeroen Wijering.

alleen tijdens de DDW; Letterproeftuin
Timon van der Hijden, Yorit Kluitman en Jaron Korvinus zullen ter plekke de kleinste affiches ter wereld drukken. Deze kan je hier kopen en meenemen. Wel eerst even laten drogen.

Op  de 4e verdieping wordt een overzicht van 50 jaar werk van Anthon Beeke getoond.
Ingericht door Lidewij Edelkoort en Mariola López Mariño.

Het Papierboek door studio Boot & uitgeverij Snor

Zondag 27 oktober van 11 tot 1 uur (laatse dag van de DDW) presenteren we in ons eigen Mariapaviljoen het Papierboek.

DE WASLIJN
Verder kan je ook kleren meebrengen om te ruilen voor andere. Zie voor de voorwaarden de volgende link: Ook kun je genieten van de heerlijkste koffie of een lekkere luch in ons eigen restaurant.

Mariapaviljoen
Burgemeesterloefplein 70
Den Bosch (Strijp Z)