interview broedplaatsen

Welkom in de tussenruimte Brabant C

We leven in een staat van transitie. Het borrelt, het bruist, het broedt, en iedereen voelt: we zijn toe aan iets nieuws, klaar voor de start. Maar klaar voor de start van wat? We hebben een blanco canvas te vullen. De lichten staan op groen. Tijd om te laten zien dat wij gewone Brabanders samen buitengewone dingen kunnen bereiken.

————–

Voor magazine Fanzine #5 van Brabant C schreef Brigitte de Swart een artikel over broedplaatsen. Een van de geïnterviewden is Bart de Zwart, lector Vastgoed aan de Hanzehogeschool Groningen. “We moeten interessante dingen die gebeuren in de sfeer van tijdelijkheid niet wegpoetsen, maar een permanente plek geven.”

————–

Brigitte heeft ook mij vragen gesteld over de duurzaamheid van tijdelijkheid van het Werkwarenhuis in Den Bosch, Tramkade.

————–

 

 

 

Welkom in de tussenruimte. Dit is Fanzine nummer 5!

Je leest het hele nummer Fanzine #5  hier

——————

Met dank aan: Toffey, Niki van Rooij, Twan Hofman, Brigitte de Swart, Silvia de Caluwé-van Osch, Grete Simkuté, Niels Guns, Tabo Goudswaard, Matt Ward, Dennis Elbers, Merlijn Twaalfhoven, Tessa Cramer, Steye Hallema, Leon van Rooij, Viola van Alphen, Frederiek Dijkstra, Raffaela Vandermuhlen, Annemoon Geurts, Matilde Boelhouwer, Eva van der Moer, Rona David, Petra Janssen, Jessica Joosse, Pauline Roelants, Meike Veldhuijsen, Fabienne van der Weiden, Bart de Zwart