Nieuw: Moestuinkalender

publicaties-banner-moestuin

Makkelijk zaaien, telen en oogsten, het hele jaar door

Na heel Nederland aan het supersimpel moestuinieren te hebben gekregen met de boeken Zelfgeoogst, Zelfgeboerd en Zelfingemaakt is er nu de Moestuinkalender. Zodat je precies weet wanneer je wat moet doen met je zaden en je plantjes.

Is er iemand die geen Albert Heijn-potjes met zaailingen in zijn vensterbank heeft staan? Het is zo makkelijk, leuk en vooral ook superlekker om uit je eigen tuin te oogsten. Of het nu gaat om een flinke lap grond, een balkon of een piepklein tuintje. Voor een flinke opbrengst hoef je alleen maar te weten wat je wanneer moet doen. De Moestuinkalender vertelt je per maand wat je moet doen, kunt doen en niet mag vergeten. De Moestuinkalender (€ 9,95) verschijnt op 1 april.

In januari begint het vaak al te kriebelen, vertelt auteur Annemarieke Piers. “Ik blader dan al verlekkerd in Zelfgeoogst en Zelfgeboerd om te bedenken wat ik allemaal straks wil kunnen oogsten en eten. In maart ben ik dan vaak alweer vergeten welke groente ik ook alweer wilde gaan verbouwen. En wanneer moest ik ook alweer zaaien?” In de moestuinkalender zetten Piers en Halkes alles netjes op een rijtje. Niet alleen wanneer je wat moet (voor)zaaien, ook handige tips tegen slakken en ander ongedierte. En natuurlijk staat er ook een stappenplan voor de revolutionaire moestuinkistjesmethode in de kalender. Want moestuinieren kan overal, zelfs op een klein balkonnetje.

De Moestuinkalender is geschikt om op te hangen aan de muur, en biedt ruimte om je eigen aantekeningen toe te voegen.

De makers zijn Uitgeverij Snor & Studio BOOT

Samen maken wij al jaren handige boeken. In deze serie verschenen de boeken Zelfgeoogst en Zelfgeboerd, waarin we de revolutionaire moestuinkistjesmethode introduceerden. In dezelfde serie verscheen Zelf Ingemaakt. Slimme, speelse en mooi vormgegeven boeken die leuk zijn om te geven en nog leuker om te krijgen.

Kijk voor een impressie van de Moestuinkalender eens op www.dewereldvansnor.nl

alleoogst