Red Rag shoes

Storytelling en product ontwerp vanuit de kracht van een eigen red rag verhaal

Sleeping beauty > Urban explorar

Winter 2018 collectie

 

Red-Rag boys & girls is een uitdagend en prikkelend – eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk. Met uitgesproken schoenen die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids die precies weten wat ze willen. Een fashion collectie met mooie eigen prints, labeling en met een flinke dosis humor. Niet voor saaie types!

 

 

Red-Rag boys & girls: bruisend en extravagant
Het is 2004. De Nederlandse kinderschoenenmarkt kenmerkt zich door veel-van-hetzelfde en een gebrek aan lef. Er is behoefte aan een prikkelende rode lap, een ‘red rag‘!

Red-Rag boys & girls lanceert in 2005 een eigenzinnige collectie kinderschoenen die bruist van creativiteit en kleur. De gekke details en prints zijn stoer en brutaal. Red-Rag is wel even wat anders: opvallend, extravagant en verre van serieus en degelijk. De schoenen zitten ook nog eens als gegoten. Want als het om kwaliteit gaat is Red-Rag erg serieus. Zo worden alle schoenen in Europa geproduceerd. Dutch design, made in Europe!  Studio Boot is vanaf het eerste uur verantwoordelijk voor de creatieve input.

concept/ontwerp/storytelling/branding/art-direction/styling fotografie/collectie schoenen/

fotografie Kids: Femke Reijerman / fotografie Adults Simone de Geus styling Isabel Croon

Storytelling vanuit de kracht van een eigen red rag verhaal

 

 

 

Kijk voor de laatste collectie op de website van Red Rag shoes