RED-RAG STORE

RR banner

Raadhuisstraat 15 Moergestel

In Moergestel staat de eerste Red-Rag store. Hier is altijd de complete Red-Rag collectie te zien en te koop.
In deze winkel kan je zien waar Red-Rag voor staat, prikkelend en eigenwijs, stoer en anders, brutaal en sterk én met humor.

Het afgelopen jaar is gebleken dat de winkel een groot succes is. Klanten vinden makkelijk de weg naar de zaak en zijn soms bereid een flink eind te reizen om de hele collectie te kunnen zien en te passen. Schoenen ontwerpen en produceren is een vak maar het maken van een compleet nieuwe winkel ook. Het ontwerp van deze Red-Rag store is gemaakt door Studio Boot.
Voor de firma Klerx en Ligtvoet shoes, de uitbaters van de winkel, was het belangrijk om samen met ons te werken aan deze bijzondere winkel. Naast het ontwerpen van de schoenencollecties, de fotografie en de uitvoering van alles wat met het merk te maken heeft is het ook een kwaliteit van Studio Boot om een mooie, goede onderscheidende schoenenwinkel te maken.

Speciaal voor deze winkel hebben we behang en verlichting ontworpen. Van een oud perzisch tapijt en een rode loper hebben we het Red-Rag kleed gemaakt en we hebben veel tijd en energie gestoken in de mooie uitvoering van de ontwerpen. De winkel is een speeltuin, daar leren we de klanten beter kennen, deze reacties worden gebruikt in volgende ontwerpen.

Red-Rag is een beetje ons kindje, sinds 2004, toen we het merk opzetten met de gebroeders Klerx, werken we aan het merk. De eerste collectie bestond uit 4 schoenmodellen, gebaseerd op op de ontwerpen van schoenen die we maakten voor onze kinderen. Het was direct een succes. Het hele plaatje, de schoenen, dozen, tassen, shirts, de foto’s, de advertenties, collectieboekjes met het verhaal achter de collectie zijn allemaal ijzersterk en het geheel groeit nog steeds.

Klerx en Boot passen perfect bij elkaar. Klerx is een familiebedrijf waar we al 20 jaar mee samen werken, samen zijn we groter geworden en zijn we in staat om een onderscheidend merk neer te zetten.

red-rag-store-14

red-rag-store-9red-rag-store-25red-rag-store-55