BOOT

architectuurboek bannerkopie

Woon-werkplek in Den Bosch

 

De nieuwe woon-werkplek aan de Van Tuldenstraat is nu al 2 jaar klaar. Het pand dat eerst het ‘WECKgebouw’ werd genoemd heet nu de ‘LATHOUWERS GARAGE’ naar het tegeltableau op de voorgevel dat we vonden en hersteld hebben. Maar meer nog is het nu bekend als ‘Studio BOOT’. Wat een ontdekking, na jaren in deze stad gewoond en gewerkt te hebben voor allerlei klanten buiten deze gemeente worden we nu ineens gezien door Bossche instellingen en de gemeente. Hordes belangstellenden, ambtenaren, architecten, collega ontwerpers en andere geinteresseerden zijn al door het huis en de tuin gewandeld.
Dankzij veel hulp van vaklieden en vrienden hebben we er wat moois van gemaakt. Het geheel is onze wereld, een mix van lol, design, ruimte en licht waar we dagelijks met veel plezier in werken en wonen.
Foto’s van onze huizen kon je altijd al vinden in de interieurtijdschriften maar nu is het hek van de dam. Foto’s en verhaal van dit door ons ontworpen gebouw en de tuin zijn gepubliceerd in enorm veel tijdschriften en boeken over heel de wereld en op talloze sites en blogs.
Hier staan soms wat namen bij, maar vaak niet de juiste en nooit compleet, daarom hier een lijst van namen van mensen die echt meegeholpen hebben.
MMV: Bas Lavrijssen (BOUWTEKENINGEN), Piet Hein Eek (KAST EN GLAZEN DAK), Herman Van Esch (METALEN KOZIJNEN EN DEUREN), Harm Hilberink (BOUWTEKENINGEN), Geert Bosch (PLANTEKENINGEN), Paul van Luijn (SLOOP EN BOUW), Erik Coppens (STRALEN & SPUITEN). Peer Meijer & Han Rosdorf (TIMMERWERK), Jarik & Hamdija (TIMMEREN EN SCHILDEREN), Ruud van Berkel (ELEKTRA) en Jackie Sleper (SCHILDERWERK). Petra & Edwin Studio Boot (ONTWERP)

 

Afbeelding 3

krantenbericht bij aankoop

Décoroom 2_Pagina_1

Publicaties print  : Elle Deco (Spain), Nya Rum (Sweden), Schöner Wohnen (Germany) , Elle Deco (UK), Ideat (France), VT Wonen (Holland), Knack (Belgium) Architectuur jaarboek 2014 nederland, Living (UK).

veel internet publicaties, blogs en pinterest

 

Studio Boot 's-Hertogenbosch

 

BESPREEKTAFEL

 

134CQ20130524D0034

 

KEUKEN LIGGEND

 

FORNUIS

 

038

 

EDWIN BURO

 

 

 

foto’s Tina Home & Jean-Marc Wullschleger (france) , Thomas Mayer, Petra janssen